The most beautiful co-worker place to work abroad

Are your open space neighbors driving you crazy? Do you want to shake your mug in the face of Jean-Michel who is making noise with his BN packet? So shoe! Hold on to your keyboard, we’re taking you and you LaptopAmong the most beautiful fellow places in the world, Architizer A + Awards are awarded in the Architecture Award.

The Architect awarded the A + on June 7. They award every year, for the 10th year in a row, the best architectural design projects in the world Industrial Design, through many of its best design firms from residential to museum – entity has rewarded the most beautiful co-worker space, the most pleasant to live in and the best thought in the world. One might be surprised at the price of these spaces in the architect’s price. Yet since the epidemic, their numbers have exploded. According to the Ubiqdata index, there are about 2,300 people in France alone. This is a 60% boom compared to 2019. And it’s not just France where they grew up. All over the world, these new places are emerging, with the inspiration to do well. This trend combines high-end environments, office and wellness spaces with an arched-slick design for your yoga practice. Enough to work without reproducing open space errors: too noisy, too dense, too many neon lights and too many people.

A bioclimatic office in Vietnam

In this vein, we start with The Vibes Project in Ho Chi Minh City, Vietnam, which won a grand prize. Strong Infinite Architecture, which specializes in South Asian projects, is at stake. Bioclimatic spaceAn interior is open to the outside to respect climate and natural ventilation.

In the heart of the vast Saigon (8 million inhabitants), this green environment provides rest and tranquility. “We designed this space with the goal of providing the perfect place to work in the normal post-epidemic environment,” the manufacturers explained. To facilitate access to nature, the space is divided into several layers vertically by the green area. Yellow Mandevilla serves as a gateway, a beautiful tropical vine with bell flowers.

DR – Vibes
DR – Vibes
DR – Vibes

Space asserts itself Biophilic. That is, it aims to improve well-being and creativity. To do this, it incorporates soothing elements, such as natural light, reinforced by calibrated LED lighting so as not to damage the scene and mimic the circadian cycle.

DR – Vibes

Outside, water basins occupy 1/5 of the garden space. It reflects light and provides a microclimate that protects it from external heat. Not to mention the 200 m² suspended roof which creates a shady area. In addition, a “bamboo skin” designed as a reed covering, was placed vertically to help improve the energy intensity of the building by absorbing heat, reducing light, reducing air conditioning and reducing carbon emissions.

DR – Vibes
DR – Vibes

Shelter in Naples, Florida

Vibes is not the only architectural project to win the Architizer A + Awards. Venture X (yes) in Naples, Florida, USA has caught everyone’s eye. Supported by Studio +, the building was designed for creative people. “Luxury finishes or designer furniture are not enough to inspire creativity: you also need to understand the psychology behind quality work,” says Studio X. To build the building, the builders therefore relied on their experience. . Car Venture X has already designed and built more than 50 installations worldwide.

From these good practices, the firm has used several basic ingredients. The interior, for example, reflects the atmosphere of the coastal town where the offices are located, decorated with numerous cacti plants. A mild atmosphere aims to protect the mental and physical health of its inhabitants by relieving stress.

DR-Venture X
DR-Venture X
DR-Venture X

Special mention for a peer space for non-binary people

Among the 7 finalists, let us also mention The Coven and Base 4 Work. Both have won special mention. The first defines itself as “peer space for women and those who identify as non-binary”. The transformation of St. Paul’s (Minnesota) historic 1,500 m² facility was conducted by Architecture Studio Studio BV, which specializes in design for the community. The dark space has been transformed into a bright and warm workplace, creating a sense of community and fairness.

Historical details of the building have been restored, elements have been added to support the character of the architectural design. Isolated niches give character to the place and give a bubble of rest. The mantra of design is to connect and inspire members through soft textures and colors.

Corey Gaffer Photography
Corey Gaffer Photography
Corey Gaffer Photography

An old thermal power plant in Bratislava

Finally, Perspective Studio has confirmed the transformation of Base4work. Located in Bratislava, Slovakia, the former thermal power plant of architect Dusan Zurkovich, who died in 1947, has finally reopened after 3 years of operation. In this unique historical environment, connects start-ups, freelancers and companies. Special care has been taken in the reforms to respect the architect’s impression while filling the space for the new needs of the users. “We didn’t want to mimic the original work,” said architects Jan Antal and Barbara S. Baboka 6

The new five-story building has therefore replaced the engine and turbine hall. Several components of the heating plant have been preserved as a tribute to the industrial past. A total of 3,900 square meters of flexible workspace is available with a capacity of approximately 450 seats.

DR base
DR base

And if you can’t find what you’re looking for, you can always take advantage of Google’s meditation rooms.

Leave a Comment